Menstruatie ondersteuning

Menstruatiecups en Menstruatieondergoed zijn een hele duurzame en goedkope manier om je menstruatie periode door te gaan. Menstruatie ondergoed en cups gaan enorm lang mee. Als je daar de wegwerpproducten tegen overzet ben je in je portemonnee al aanzienlijk goedkoper uit. Daarbij komt nog eens het allerbelangrijkste: het is gezonder, ecologischer en de belasting op het milieu is enorm veel minder. 

Menstruatie ondergoed bestaat grotendeels uit bamboetextiel. Deze stof is zacht en hypoallergeen. Het beweegt heerlijk comfortabel en heeft een fijne aansluiting om je huid. Tevens is het ademend materiaal, dus geen broeierig gevoel meer!

De onderbroeken zijn in diverse maten en modellen te verkrijgen. Ik heb in de webshop 4 modellen opgenomen, geschikt voor jong en oud. De cups zijn ook in diverse maten en kleuren te krijgen. 

De onderbroekjes: 

  • Zijn extra comfortabel en je voelt je zeker tijdens de menstruatieperiode, dankzij de 4 beschermende en absorberende lagen.
  • Tijdens de hele menstruatieperiode kun je dit gebruiken, ook om lekker in te sporten (blijft goed op de juiste plaats zitten) en lekker in te slapen
  • Veilig en natuurlijk product, vrij van chemicaliën, plastics en chloor. 100% Vegan.
  • Een zorgeloos gevoel, want de absorptie laag loopt volledig door van voor naar achteren.
  • zijn verkrijgbaar in de maten 32/34 (xxs) t/m 44/46 (xxl) 

De bovenste laag van het ondergoed heeft een vocht afdrijvende functie. Waardoor bloed, afscheiding en urine gemakkelijk worden opgenomen. Jij blijft je fris en fijn voelen. Het bijzondere is zelfs dat het wel 10 uur per dag mee gaat.  De cups kun je zelfs tot 12 uur dragen. Uiteraard afhankelijk van de mate van je menstruatie en wat voor jou fijn voelt! 

En over duurzaam gesproken! De menstruatie cup gaat wel 10 jaar mee en de onderbroekjes bij goed onderhoud en gewoon maandelijks gebruik wel 2-3 jaar! Dus als je daar de kosten en nadelen van wegwerp producten tegen overzet dan is het een super fijne keus!

 

De broekjes gaan op bestelling omdat het zo verschillend is qua maat en model keuze. Wil je bestellen, neem dan gerust contact met me op en dan laat ik je de mogelijkheden graag zien!

Ja! Ik wil graag meer informatie over de producten en/of ik wil graag bij je bestellen!