Olie, Keltisch zeezout en Diversen

Echte keltisch zeezout zit bomvol mineralen. Door keltisch zeezout in je keuken te gebruiken voeg je ongemerkt enorm veel meer toe aan je voeding. In keltisch zeezout zitten onwijs veel mineralen die je lichaam nodig heeft maar niet uit gewone voeding kan halen, of tenminste niet genoeg. Je vult hiermee ongemerkt je lichaam aan, en dit kun je gaan vernemen in je balans van je lichaam!   Keltisch zeezout bevat een laag natriumgehalte

Verzending doe ik graag met je in overleg, Ivm de grote/zwaarte van het pakket! 

Verpakking 1000 gram €4.50

Het is super gezond om helder en schoon water te drinken. Het water uit de kraan is helaas niet zo schoon en levendig dan we willen... Energetisch zuiver water heeft een positieve werking op het fysieke lichaam en de aura.
Wanneer je deze stenen toevoegt aan water blijkt uit testen dat de drinkwaterkwaliteit verbetert. Edelstenen geven informatie af aan het water, water neemt deze op.

Sommige edelstenen in het drinkwater stimuleren en vitaliseren het water, dat wil zeggen dat ze energie aan het water geven, het water beter laten smaken, lichter maken, negatieve informatie neutraliseren en de houdbaarheid verlengen. In Duitsland zijn hier testen mee uitgevoerd. Er is getest met de volgende waterstenen, een edelsteencombinatie van bijvoorbeeld Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts. Na een week was al het edelsteenwater nog kiemvrij. Deze combinatie heeft kennelijk een positieve invloed op de houdbaarheid van drinkwater. Er verschijnen dus minder bacteriën, algen en andere micro-organismen. Het water blijft verser en is langer houdbaar.

Zo heeft iedere edelsteen zijn eigen kwaliteiten toe te voegen aan het water! Iig zuivering en ontgifting van lichaam en geest.

 

Ruwe stenen mag je eerst wel goed afspoelen.

Leg de stenen in een glazen kan en vul deze met kraanwater, liefst de avond voor gebruik, na zo’n 6 uur zit de energie van de stenen in het water, dus als je het ‘s avonds doet kun je de kan gelijk de volgende dag gebruiken. Als de kan bijna leeg is, vul hem dan weer bij met water. De informatie van het restje water in de kan wordt gelijk doorgegeven aan de rest van het water. Je kunt de kan in de zon zetten voor extra kracht van de zon, of in de maan, wat je fijn vindt. Experimenteer maar wat je wilt.


Op gevoel maak je de stenen na een paar weken even weer goed schoon, even boenen en dan hop weer opnieuw gebruiken! 

 

Deze set met stenen kost €10.00

Wil je een van deze producten bestellen? Neem dan contact met me op via onderstaand formulier en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.