Hai! Ik ben Anneloes.

Wat fijn om je te ontmoeten op mijn website! Ik stel me graag even voor, zodat je weet wie ik ben!

Ik ben IK, getrouwd met mijn jeugdliefde, 41 jaar en moeder van twee heerlijke hooggevoelige, inmiddels puber, kinderen. Ik ben zelf hooggevoelig/sensitief, een kristalkind, eigenwijs, intuïtief, open, bewust, spiritueel, maar wel met beide benen op de grond. Ik hou van hardlopen, de zon, strand en zee! Ik ben meelevend, kan goed luisteren en observeren. Ik kijk, lees én luister tussen de regels door.

 

Het zorgen en helpen zit in me en daarom ben ik begonnen te werken in de zorg als verpleegkundige op de kraamafdeling en later in de gastouderopvang. In deze jaren heb ik mezelf mogen ontwikkelen en ben me verder gaan verdiepen in hoe de mens als geheel in elkaar zit. Hierbij voelde ik intuïtief dat ik ook voor anderen veel kan betekenen. Ik ben vervolgens diverse holistische opleidingen gaan volgen om nog meer kennis te vergaren en duidelijk te krijgen hoe subtiel de dingen met elkaar in verbinding staan. Door alle opleidingen en cursussen maakte ik ook weer kennis met mezelf. Dat waar ik vroeger tegen aan liep, niet wist dat ik zelf sensitief was, kwam allemaal weer boven. Bevestiging op bevestiging en besefte me dat het dus niet gek was wat ik zag en intuïtief al deed! Én nu leerde ik er zelfs mee te werken!

 

Ik startte mijn opleidingen-reis met een opleiding intuïtieve ontwikkeling, gevolgd door HSP kinder-coach, jongerennummerologie, intuïtief schrijven, Access bars, Sensi-therapie, Luisterkind en intuïtief kinder therapeut. En heb ik mijn praktijk geaccrediteerd volgens de normen van het CAT.

 

In vanaf 2023 ben ik tevens gecertificeerd Transformational Cupping therapeut en bied ik diverse helende, klachten oplossende massages aan, zoals de klassieke ontspanningsmassage en Hotstone massage.

 

En toen...toen heb ik alles samen gevoegd, a la Anneloes! Met de "a la Anneloes-therapie" kan ik geheel op jouw afgestemd een behandeling geven waardoor jij weer volledig in balans komt. Uitgemeten en gericht op jou. 

 

Een cursus blijft een cursus, je ontwikkeld jezelf en leert erdoor naar jezelf te kijken. Hierdoor weet ik tegen welke punten je aan kunt lopen en kan ik mij, als ervaringsdeskundige, in jou verplaatsen. Ik weet hoe het voelt om niet gehoord, gevoeld en gezien te worden als kind. Ik weet hoe het voelt om hoogsensitief en paranormaal begaafd te zijn. Ik weet hoe mensen je spiegels voor kunnen houden en daardoor weet ik hoe je eigen bewustwording tot stand word gebracht. En hieruit kan ik jou en je kind de begeleiding geven die je zoekt om de balans te herpakken en de eventuele opvoeding anders te gaan begeleiden als ouder. En weet je, waar je een probleem met kinderen wilt oplossen neem je altijd de ouders mee. 

 

Hoe ik erachter kwam en er mee leerde te werken? Door te zien, te voelen en te horen. En tussen de regels door te lezen. Voorbij mijn perfectionisme te kijken, voorbij mijn overtuigingen, voorbij mijn ego. En ja ook regelmatig terug gefloten te zijn en op je gezicht gaan, hoorde er bij mij bij. Maar door even weer terug te vallen kon ik ook gaan zien hoe het anders kon. Vanuit VERTROUWEN en vanuit VERBINDING heb ik geleerd jou te kunnen begeleiden, mits jij wel zelf bereid bent om aan je zelf te werken. Ik plant het zaadje en jij mag het laten groeien, want door naar jezelf te kijken en voelen wie je bent en waar je voor staat komt jij weer bij je eigen kern.

 

Kom bewust in verbinding met jezelf.

 

Lieve Groet,

 

Anneloes