Online mogelijkheden voor een afspraak of behandeling

Naast afspreken in de praktijk in Wedde zijn er ook veel mogelijkheden op online gebied. Niets is onmogelijk of het  kan mogelijk gemaakt worden. Ook via skype en WhatsApp beeldbellen kan er afgesproken worden. 

Afstandbehandelingen:

Eigenlijk is alles mogelijk. Wat in de praktijk kan, kan ook op afstand. Een paar specifieke behandelingen niet, maar die zijn om te buigen in advies en verheldering zodat het alsnog het gewenste effect heeft.

Een sensitherapiebehandeling op afstand of gesplitst in iets specifieks...

Hieronder heb ik het eea uitgelegd, maar ook hier geld weer.. er is nog zoveel meer mogelijk! Neem gerust contact op om met mij te overleggen.

 

Coaching:

Coaching kan heel fijn online. Je bent in je eigen omgeving en via de camera zien we en spreken we elkaar en is er niets anders dan in het echt in de praktijk.

In coachings gesprekken kun je veel bespreken, uitleggen en verhelderen.  Geen onderwerp is niet te bespreken eigenlijk. 

Denk hierbij aan:

- Hooggevoeligheid bij jezelf of je kind

- Problemen waar je steeds tegen aan loopt

- Bewustwording van jezelf, met jezelf in verbinding komen

- Angst problematiek

- Coaching bij stress en burn-out

- Problemen met kinderen op school

en zo nog meer... 

In coachings gesprekken gaan we op persoonlijk vlak in gesprek. Wat zegt het voor jou en in jou situatie. En dan maakt het niet uit of je nog in de buik bij mama zit, een baby bent, kind, puber of volwassen. Persoonlijk en diepgaand voor jou.

Voor jezelf & Voor je kind....

 

Algemene uitmeting van je lichaam

Ik kan op afstand je lichaam uitmeten, zoals ik het ook in de praktijk zou uitmeten. Hierin komt naar voren welke behandelmethodes voor jou op dit moment geschikt zijn. Naast voeding en ontgiften, uitmeten van organen, vroegere levens die je dwars kunnen zitten  en middelen die je kunnen ondersteunen... kunnen er ook veel behandelingen op afstand. 

Het uitmeten van je lichaam doe ik op afstand en je ontvangt van mij een verslag in je mailbox of een uitgebreid whatsapp ingesproken bericht.

 

Online uitmeten van jou organen, met een op maat gemaakt en afgestemde olie

Geheel op afstand meet ik jou organen uit op hun energetische werking. Organen hebben ook hun eigen energie waar je toch behoorlijk last van kunt hebben.

Neem als voorbeeld de lever. Hierin kun je veel boosheid en jaloezie hebben opgeslagen, dit kan zich uiten door boze aanvallen in het dagelijkse leven of dat je een continue boosheid voelt die je niet kunt plaatsen. Of bij de Galblaas met frustratie en prikkelbaarheid... Zelfs als je je galblaas niet meer hebt, werkt deze toch energetisch door.

Door deze meten, op te schonen en met een op jou afgestemde olie de reflexpunten van jou organen te behandelen, heel jij deze orgaan. 

Ik meet op afstand al jou organen uit, hormonen algemeen, je vitamines en mineralen en schoon deze op waar nodig.  De afgestemde olie met de meetresultaten ontvang je van mij thuis gestuurd. Waar nodig stuur ik advies mee.

De organen pakken hun gewone energie weer op en hun stroming. 

Wanneer is dit toe te passen?

- bij boosheid

- ontlastingsproblemen

- emotionele frustratie en verdriet

- ontgiften van je lichaam bij opgeslagen emoties/urinezuur/..

 

Meting op voeding, ontgiften en vitamines

Het is bijzonder fijn om te kijken waar jou lichaam in onbalans is. Zowel in praktijk als heel goed online/op afstand kan ik jou uitmeten of je tekorten hebt op vitamines en mineralen. Is een ongifting nodig van je lichaam en zo ja, op welke manier. Ook voeding speelt een grote rol in balans en onbalans van het lichaam. In een meting zet ik dit allemaal voor jou op een rij en kan ik de betreffende "hulp"middelen voor jou bestellen. Een stappenplan stellen we op en je gaat zelf thuis aan de slag. Ik maak van dit alles een verslag of ingesproken bericht en hebben we contact via whatsapp.

Door een allergie en intolerantietest af te nemen en je voeding hierop aan te passen en komen er voor een bepaalde periode geen tijdelijke verkeerde stoffen meer in het lichaam erbij. Zo geef je je lichaam de kans om de balans te herstellen. Bij deze test komen allergieën, intoleranties, tekorten aan vitamines en mineralen en evt. andere stoffen aan het licht die niet goed voor jou zijn.

Door je voeding uit te meten, en de uitgemeten stoffen in je lichaam weg te laten, breng je je lichaam weer in balans. Dit kan fysiek werken maar ook emotioneel en mentaal zijn uitwerking hebben.

Naast specifieke voedingsmiddelen uit te meten en hun psychologische betekenis erachter, kan er ook een aangepast voedingsdieet worden voorgeschreven.

Denk hierbij aan:

- Hypoglykemie dieet (word vaak gebruikt bij burn-out klachten)

- Hypoglykemie basisch dieet  (word vaak gebruikt bij burn-out klachten)

- Artrose voedingslijst (gebruikt bij artrose, gewrichtsproblematiek, jicht)

- Hooikoorts voedingslijst

- Darmflora opbouw voedingslijst.

- EBV voedingslijst ( bij een sluimerende Epstein Barr Virus)

De Epstein Barr Virus kan in je lichaam rondsluimeren en er zijn diverse ziekten en klachten die een niet ontdekte EBV kunnen zijn. Hij verschuild zich als het ware onder veel verschillende ziektesymptomen.

Denk hierbij aan: auto immuunziekten, depressie, chronische ontstekingen, ziekte van Lyme, migraine, hormonale onbalans, schildklier, koortslip... de lijst is zeer lang. 

 

Je begrijpt dat er achter een simpel voedingsadvies ook interessante zaken achter weg kunnen komen. Alles met als doel voor jou je eigen heling weer in gang te zetten en je beter te gaan voelen. 

 

Een hele interessante en waardevolle consult!

 

Past life clearance:

In deze meting/behandeling kijk ik welke programma je hebt draaien in je leven waar je aardig hinder van kunt ondervinden. Ik meet dit offline in de praktijk uit op een afgesproken tijdstip.  Welke programma's en blokkades lopen er onbewust in je leven en deze schoon ik op. 

In ons leven nemen we familie stukken mee, stukken uit vorige herinneringen, blokkades die zijn opgedaan. Dit kan in dit leven zijn, maar ook zeker in uit vorig levens. 

Na de opschoning ervaar je meer rust, lichamelijke, emotionele, mentale of spirituele ongemakken lossen op. Er komt meer balans.

Na de opschoning ontvang je van mij een verslag.

 

Uitmeting Magnesium of  andere vitamines/mineralen en middelen/remedies

Soms is het verstandig om een aangepast eetpatroon of emotionele klacht aan te vullen om een tekort te voorkomen. Dit kan door middel van vitamines en mineralen en remedies.

 

Dus los van een intensief consult zoals hierboven beschreven kun je ook gericht op 1 "probleem" een remedie of ondersteuning uitmeten.

Denk hierbij aan:

- immuun versterkend

- C-vaccinatie

- concentratie problemen

- ondersteuning bij examens

- wond herstel

- operatie ondersteuningsmiddelen

- slaapproblemen. (slaapolie)

- overgang of menstruatie problemen

- antibiotica

 

U geeft aan, ik meet uit! ;-)

 

                      Een voorbeeld van een client:

                      Al jaren last van de knie, een sluimerende EBV virus.                                                                             Met behulp van uitgemeten detox remedie en antibiotica                                                                       werd de knie minder dik, waardoor weer buigzaam.

 

Magnesium is bij ons allemaal vaak een probleem. Wij halen het niet meer voldoende uit onze voeding. Omdat het er gewoon niet meer voldoende inzit. Zeker zwangere vrouwen, pubers en overgang heeft een extra dosis nodig.

Het is een essentieel mineraal dat we echt dagelijks nodig hebben. Een magnesiumtekort uit zich in kramp, pijnlijke spieren, groeipijn bij kinderen, slapeloosheid, weinig energie, hoofdpijn, huidklachten zoals eczeem en psoriasis.

Er zijn diverse producten die je magnesiumtekort kunnen aanvullen. Ik meet deze graag passend voor je uit. Welk product, maar ook welke dosering.

Remedies zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op emoties. Je hebt diverse gebieden waar je ze voor kunt inzetten. Dit word per persoon specifiek uitgemeten. Het gebruik van remedies versnelt het proces en geeft inzicht in het probleem. 

Etherische oliën zijn een perfecte ondersteuning en tevens werkt dit op alle gebieden mee. Vooral het gebruik op je reflexpunten op je lichaam is een effectieve methode.

Diverse middelen zoals: vitamines en mineralen, natuurlijke antibiotica. Er is enorm veel te verkrijgen welke je ondersteund of je te korten aanvult. Dit is niet in woorden uit te leggen, wel uit te meten passend en specifiek voor jou.

 

Ik werk samen met Zechsal voor de magnesium. Magnesium in hun puurste vorm. De remedies, diverse middelen en oliën komen van Sensi. Puur, specifiek en perfect afgestemd.

 

 

Goed om te weten is: Ik stel geen diagnoses en ben geen arts. Sensitherapie kan ondersteunend werken en ingezet worden om balans te krijgen in jou eigen lichaam. Ik behandel mensen en geen ziektes. Een behandeling vervangt nooit het bezoek aan een (huis) arts. 

 

Tarief online mogelijkheden

 

Coaching:

Duur

60-90 minuten

Investering in jezelf

55 euro p/u 

Overige kosten

Het tarief is exclusief eventuele remedies, vitamines, mineralen en/of olie.

 

Online algeheel uitmeten:

Duur

20-60 minuten, je hoeft hier niet bij aanwezig te zijn.

Investering in jezelf

55 euro p/u 

Overige kosten

Het tarief is exclusief eventuele remedies, vitamines, mineralen en/of olie.

De tijdsindicatie ligt aan de evt. behandelingen die uitgevoerd gaan worden.

 

Meting organen en afgestemde olie

Investering in jezelf

30 euro

Overige kosten

Het tarief is incl. meting, verslag en afgestemde olie.

 

Online voeding uitmeten:

Duur

20-30 minuten, je hoeft hier niet bij aanwezig te zijn.

Investering in jezelf

55 euro p/u 27.50 p/half uur

Overige kosten

Het tarief is exclusief eventuele remedies, vitamines, mineralen en/of olie.

 

Past Life Clearance

Duur

30-60 minuten, je hoeft hier niet bij aanwezig te zijn.

Investering in jezelf

55 euro p/u 

Overige kosten

 

Alleen uitmeten vitamines ect.

Duur

10-20 minuten, je hoeft hier niet bij aanwezig te zijn.

Investering in jezelf

10 euro

Overige kosten

Het tarief is exclusief kosten remedies, vitamines, mineralen en/of de olie.