Wat is een afstemming/reading?

Afstemmen is niets anders dan op afstand contact leggen met jou en je kinderen.

Bij een afstemming, ook wel reading, werk je op energetisch niveau en ga je in gesprek. Tijdens het gesprek leg je problemen open en komen er inzichten in hoe je deze kunt oplossen. Een afstemming kan over allerlei levensvragen gaan. Over specifieke problemen of klachten van emotionele, mentale of fysieke aard. Ik tune in op het probleem wat er op dat moment speelt en wat er gezien wil worden.

Tijdens een afstemming maak ik contact met je ziel. Noem het ook je onderbewuste of onderliggende laag in jou. We gaan in de energie met elkaar in gesprek, in afstemming op een dezelfde frequentie.  Ik neem de tijd om naar jou te luisteren en jij hebt de mogelijkheid om samen met mij te sparren en oplossingen aan te dragen voor de problemen die er spelen.

 

"Spot on! Heel bijzonder wat er allemaal beschreven is. Het geeft stof tot

nadenken maar ook een impuls om weer meer te voelen. Tnx!"

 

Kosten en informatie om aan te vragen

Ik ben gediplomeerd luisterkindwerker en HSP kinder medium. Ik heb tijdens deze opleidingen mijn eigen methode in ontdekt en gecreëerd om zo snel tot de kern van het probleem te komen. Ik geef dus geen lange afstemmingsbrieven maar kort en To The Point afstemmingen waar ik ook mijn Sensitherapie tools bij gebruik.  Ik gebruik hier naast afstemming ook kaarten, energetische healing en sensitherapie metingen/behandelingen. Dit doe ik op gevoel. Het doel is om het probleem helder te krijgen, op te lossen en te ondersteunen voor jullie als ouders of jezelf!

 

 

Je kunt via het contact formulier met mij in contact komen als ik "even" met jullie mee mag kijken voor jullie kind, of voor jezelf. Voor kinderen vind ik het heel fijn om ze te zien op een foto, waar ze alleen op staan.

 Contactformulier voor een afstemming en vraag

 

Je kunt een aanvraag doen voor jezelf en/of je kind onder de 10 jaar. Kinderen boven de 10 jaar dienen zelf toestemming te geven.

Mocht je extra informatie met mij willen delen wat je denkt dat van belang is.

Graag een foto waar je alleen op staat.

Afstemming

Duur

Ik luister op mijn eigen gekozen moment naar jou of je kind. Hiervoor neem ik alle tijd.

Investering in jezelf

Dit is afhankelijk van de tijd ik er mee bezig ben geweest. Dit bespreken we vooraf samen in combi met het probleem welke er speelt.

De kosten zijn sowieso €55 per uur.