Ondersteunende oliën

Essentiële olie wordt ook wel etherische, aromatische of vluchtige olie genoemd. Het is een natuurproduct dat wordt gevormd onder invloed van de zon en ligt opgeslagen in de kleine holtes en kanaaltjes in de plant. Door het gebruik van essentiële olie door middel van aromatherapie kan je de kwaliteit van de lucht in je huis, werkkamer, kinderslaapkamer of zelfs auto sterk verbeteren.  De oliën die je hier in de webshop vind zijn natuurproducten en daarom is het gebruik altijd veilig. Lees uiteraard wel goed de beschrijving of advies. 

Door essentiële oliën heerlijke geuren bevatten werkt dit door via je geur, maar ook je fysieke lichaam. Het bereikt je op alle lagen van je zijn.  Oliën kun je op diverse manieren inzetten. Als spray in ja kamer, verdund in een roller, puur op je huid, in bad, in een diffuser, of een drup op je kussen of kleding. 

 

Er zijn zoveel verschillende soorten oliën en toepassingen. Voor elk levensthema die er bij je speelt kun je wel een olie op toepassen. Op deze pagina vind je informatie hoe een afgestemde olie ook kan helpen. Heb je specifieke wensen welke olie voor jou van toepassing kan zijn nodig ik je van harte uit om  via het contactformulier je wens uit te spreken en een meting hierop aan te vragen. Als je via mij de olie aanschaft is de meting gratis. Voor alleen een meting betaal je €5,-.

 

Hieronder heb ik een aantal oliën geselecteerd die enorm kunnen helpen in de balans en ondersteuning van je lichaam of dat van je kind en gezin.

         Verkoudheidsolie €10.95      Verkouden neusjes olie €16.95         Verkouden neusjes roller €12.95

             Massage olie €12.95                      Lavendelolie €11.20                       Kalme kikker €12.95

              (ook voor kinderen)                                                                                  Voor kindjes met een vol hoofd

              

Ja! Ik wil graag etherische olie bestellen!

Neem je contact met mij op via onderstaand formulier? Dan bericht ik je!