Coaching

Coachen gebeurd eigenlijk altijd tijdens een sensibehandeling. Je loopt tegen "dingen" aan, tegen je blokkades aan.. je wilt graag oplossingen! Met coaching leg ik je alles uit wat jij wilt weten. 

Omdat in de praktijk is gebleken dat een behandeling erbij gewoon zoveel effectiever is, breng ik alles samen in een Sensitherapie behandeling. 

 

Los daarvan, kun je in coaching gesprekken heel veel bespreken, uitleggen en verhelderen.  Wat is hoog gevoeligheid nu, wat zegt het, wat doet het en hoe reageer je erop. Er zijn op internet diverse "testen" te doen of je hooggevoelig bent en er is veel te lezen over nieuwetijdskinderen en hoog gevoeligheid. In coaching gesprekken gaan we op persoonlijk vlak verder. Wat zegt het voor jou en in jou situatie. En dan maakt het niet uit of je nog in de buik bij mama zit, een baby bent, kind, puber of volwassen. Persoonlijk en diepgaand voor jou.

 

Naast coaching op hoog gevoeligheid, ga ik ook in op ons chakra systeem. Ons chakra systeem is voor velen helaas nog onbekend, maar zo enorm belangrijk. Hierin zit je basisveiligheid, emoties, vertrouwen, keuzes, liefde voor jezelf, durven uiten en voelen. Als je de leer van de chakra's weet dan vallen er enorm veel puzzelstukjes op hun plaats. Bespreken van de chakra's kan in coaching maar op verzoek ook in een 8 weekse cursus vorm: Kom bewust bij jezelf. Je leert hier je zelf heel goed bij kennen, terug naar je eigen basis te gaan en ook de spiegels te zien die je worden voorgehouden.

 

Voor jezelf

Je loopt vast.. gewoon vast in je dagelijkse leven, je werk, als moeder, met je kind, in je relatie... Je blijft er in rondhangen en weet niet hoe je eruit kunt komen. Elke keer weer dezelfde steen, fysieke klachten, angsten, please gedrag. Je ziet niet waar de openingen liggen.

Tijdens onze coachingsafspraak begeleid ik jullie naar de wortels van het “probleem”. Waar komt het vandaan en waarom heb je jezelf hier beperkingen opgelegd. Als we naar de kern teruggaan, naar de wortel, dan kun je het aanpakken en loslaten. Stap voor stap met tools en tips. In je eigen proces gaan we diep duiken en jouw overtuigingen en patronen zichtbaar maken zodat je weer in je eigen vertrouwen en kracht kunt gaan staan. In je kracht staan is niets anders dan zelfvertrouwen voelen, moed en plezier in het leven. Stroming, geluk en flow.

 

"Ik ben nog steeds dankbaar dat ik bij jou geweest ben en heb er zoveel van geleerd.

Elke dag leer ik ook weer bij over mijzelf en mijn gevoelens. Ik voel mij heel goed! Dank je wel!"

 

Voor je kind

Ook voor én met je kind kun je bij mij terecht met een coachingsafspraak. De problemen die er spelen hebben altijd een oorzaak. Onze kinderen zijn fantastische spiegelaars. Dit doen ze met duidelijk gedag, alleen doordat ze op onze zwarte vlekken spiegelen merken we het niet op wat de onderliggende oorzaak is. Zeker met kleine kinderen is het fijn om als ouder alleen naar mijn praktijk te komen. Door de oorzaak op te sporten los je het als ouder op voor je kind.

Voor oudere kinderen is het juist wel weer fijn om naar de praktijk te komen omdat je samen met ze in gesprek kunt gaan, hun gevoelens kunt bespreken en daarmee de onderliggende problematiek naar voren kunt halen. Samen in gesprek, uitleg over de situatie en samen oplossingen creëren. 

 

Het eerste en belangrijkste in een coachingsgesprek is het begrijpen van de situatie, je kind en jezelf. Het begrijpen wie je bent of wie ze zijn. Nieuwetijdskinderen, hooggevoeligheid, hoogsensitief of paranormaal.... Met het bespreekbaar maken en het begrijpen ervan ben je echt al halverwege.

Coaching

Duur

60-90 minuten

 

Investering in jezelf

60 minuten is 55 euro 

90 minuten is 80 euro 

 

Overige kosten