De EMB-test...

Wat is nou EMB?

Het is de afkorting van Energetisch Morfologische Bloedtest. Met deze test gaan we met een energetische bril kijken naar jou. De test is bedoelt om een dieper inzicht te krijgen in jouw gezondheid.

Het bestaat uit 4 onderdelen:

  • Een hematologische scan
  • Een microscopische analyse
  • Een bio resonantie-scan
  • en natuurlijk je eigen "klinische" verhaal.. zoals we dat zo noemen.

De EMB Test biedt een holistische benadering van gezondheid, wat kan helpen om de energetische oorzaak van gezondheidsproblemen te achterhalen en gerichte natuurgeneeskundige behandeling te bieden. Door te kijken naar verschillende aspecten van je gezondheid, zoals mineralen, vitaminen en ontstekingsmarkers, Hormonaal, je hoofd, vetzuren, intoleranties en diepere verstoringen krijg je een completer beeld van je gezondheid!

 

Voor wie?

 

Het is een hele goede optie voor iedereen die op zoek is naar aanvullende, heldere, complementaire behandeling. De EMB-test richt zich net als de Sensitherapie en Transformational Cupping op de oorzaak van de gezondheidsproblemen i.p.v. alleen de symptomen te behandelen. 

 

Hoe werkt het?

In de praktijk zal ik een vingerprik afnemen en we vullen samen het aanvraagformulier in waar we jouw verhaal op samenvatten. Dit word opgestuurd naar het laboratorium en als de uitslag binnen is gaan we dit samen besproken met de vervolgstappen.

Als therapeut ontvang ik bij de uitslag van een EMB Test een rapport met gedetailleerde informatie over je energetische en morfologische balans van je lichaam. Dit rapport geeft een overzicht van de energetische verstoringen en disbalansen die zijn gezien in je lichaam, evenals aanbevelingen voor mogelijke te nemen acties, zoals voeding, supplementen en levensstijl. Het rapport biedt ook inzicht in de reguliere bloedwaarden van jou, zoals het aantal bloedplaatjes, rode en witte bloedcellen, hemoglobine en hematocriet.

Zodra de test in de brievenbus ligt duurt het ongeveer tot 14 dagen alvorens de uitslag bij mij binnen komt. 

 

Belangrijke informatie

Het is voor mij zeer belangrijk om de gehele test goed te begrijpen en hierover te leren. Zodoende ben ik momenteel ook bezig met de EMB Therapeuten opleiding. Gerichte kennis en kunde over de orthomoculaire kennis erbij dus. Ik leer in het eerste half jaar van 2024 meer over onze Energetische geneeskunde, voeding, stress & mentale belasting, geslachtshormonen & schildklier, Endorfinesysteem, ons immuunsysteem, insuline resistentie, spijsvertering & darmen en detox van het lichaam! 

Hierdoor is de test op dit moment tegen gereduceerd tarief af te nemen. 

 

Wat kost een EMB test?

De kosten voor de test bestaan naast de laboratorium kosten en bloed afname set & postzegels ook uit een klein beetje vergoeding voor mijn tijd.

Het totale kostenoverzicht is op dit moment €175,-.

Hiervoor krijg je:

  • afnemen van een vingerprik en invullen van het aanvraagformulier en dus klinisch verhaal (30-40 minuten)
  • als de test binnen is gaan we deze samen bespreken en een plan maken (60-90 minuten)
  • na 3 maanden zien we elkaar weer om te kijken hoe het gaat en of we het gewenste resultaat hebben bereikt en wat de vervolgstappen zijn voor jou. Een evaluatie moment! (60 minuten) 
  • natuurlijk hebben we zo nodig contact onderweg in deze 3 maanden via whats-app bij vragen, moeilijkheden of aanpassingen.

 

Natuurlijk is het erg belangrijk op te merken dat al mijn behandelingen/diensten niet bedoeld zijn als vervanging voor reguliere medische behandelingen.

Als het nodig is of ik twijfel zul je altijd een medische professional moeten te raadplegen en hun advies op te volgen. De emb-test en uiteraard alle andere behandelingen zijn

bedoeld als aanvullende behandelingen en om jou te voorzien van informatie en inzichten in je gezondheid, zodat ze

(indien nodig samen met je medische professionals) een weloverwogen beslissing kunt nemen over je gezondheid en je welzijn.