Trauma Processen Access Bars

De TSS en de Zero Sum of Trauma.

Waar de Access bars zelf een hele ontspannende techniek is waarbij je bij deze behandeling 32 punten op het hoofd aanraakt. Letterlijk word je harde schijf leeggemaakt waardoor er ruimte komt in je hoofd! (Jawel, een leeg hoofd! )

Gaan de TSS en Zero Sum of Trauma hierin een beste stap dieper! 

 

De TSS: Trifold Sequencing System, oftwel: Drievoudige Sequentiesystemen.

De TSS is een bijzonder effectief proces dat de gevolgen van shock en trauma uit je lichaam en hoofd kan halen en je zo bevrijdt uit de herinneringen waarin sommige ingrijpende gebeurtenissen je gevangen kunnen houden. Het word meestal gebruikt bij emotionele trauma's, maar het kan ook heel effectief zijn bij fysieke klachten als de oorzaak van de pijn een trauma of een letsel was. Je blijft vaak terugkeren naar de gebeurtenis. Je blijft er aan vasthouden, het blijft een lus waar je in vast blijft zitten. Dit komt door dat alles door elkaar heen word gegooid. Je lichaam, je gevoel, je verstand, sensaties, omgekeerde realiteiten, alles word door elkaar gehusseld en blijf je zitten in een cirkel. Een continue herbeleving. En je zet alles vast in je lichaam.

 

De energie van het TSS proces ontlaadt de ingrijpende gebeurtenis. Het proces is bedoeld om je lichaam uit de cirkel te halen zodat je alle energie weer kunt laten stromen en verwerking in kunt gaan.

 

Het is een proces dat op veel manieren en voor veel situaties toegepast kan worden: mensen met PTSS, Fysiek trauma, ongelukken en ingrijpende gebeurtenissen. Voor jong en oud!

 

De Zero-Sum of Trauma.

De Zero-Sum of trauma body proces is goed toe te passen als het lichaam getraumatiseerd is. Het maakt het effect van alle samengevoegde trauma op het lichaam ongedaan. Als je gewend bent geraakt aan de pijn waarmee je leeft, en daarmee steeds meer trauma ervaart.. dat je lichaam ook steeds meer klachten gaat geven. Deze lichaam energie proces werkt in op daar waar de trauma is vastgezet. Het haalt als het ware de shock en het trauma uit het lichaam, de energie trilt het los.

 

Zero-Sum of Trauma kan worden gebruikt in geval van onopgeloste pijn of bewegingsbeperking bij iemand met een geschiedenis van trauma of letsel. Dit kan ook toegepast worden op sporters of degenen met zwaar lichamelijk werk met grote inspanning.

 

Voel je welkom om het te ervaren! Je gaat een uur lang ontspannen, loslaten en opruimen!

 

Access Bars Trauma

Duur

60 minuten

 

 

Investering in jezelf

45 euro p/u 

22,50 euro voor kinderen, in combi met sensi, of acces bars.

 

Overige

Eventueel coaching bij te boeken á 22,50 per half uur.

Voor deze behandeling neem je plaats op de behandeltafel. Ook hier lekker onder een deken, uiteraard blijven ook bij deze techniek je kleren aan.  Door je met energie werkt kun je je koud of juist heel warm gaan voelen. Comfort en ontspanning staat hier voorop! Als het lichaam zich comfortabel voelt kun je door naar de diepere lagen.  Bij deze bodyprocessen maak ik contact met je lichaam door mijn handen op jou neer te leggen.  Jij sluit je heerlijk af door je ogen dicht te doen en je over te geven aan het moment.  Ik volg de energie en laat het proces zijn gang gaan. De energie gaat stromen of word ook wel "los" gemaakt in het lichaam.  Het proces loopt, zoals ze dat zeggen bij de Access.

 

                                                     Welke energie, ruimte, bewustzijn en keuze kun jij en je lichaam zijn?

 

 

 

 

Deze behandeling is geschikt voor jong en oud!

Kosten en informatie omtrent de  behandeling:                                   

Een Trauma proces behandeling duurt ongeveer 60 minuten en kost 45 euro.

Een Access Bars is perfect te combineren met een Bars behandeling, coaching en kan verwerkt worden in een sensitherapie sessie!