Webshop

In de praktijk van Kom bewust in verbinding staat weer in balans komen centraal. Door middel van diverse behandeltechnieken, coaching, voedings- en vitamines en mineralen adviezen. Terug naar jou basis en los komen van wat niet meer nodig is. In ons dagelijkse leven pakken we veel stoffen op die ons ook weer behoorlijk uit balans kunnen brengen. Natuurlijk weten we allemaal dat suiker, alcohol en andere producten niet de juiste dingen bijdragen aan ons lichaam.  Denk hierbij ook aan drukke periodes aan prikkels en stress wat gewoon allemaal in ons leven zit. 

Lees meer »

Onze mini's....

Voor onze mini’s onderons!Oh donders, ze zijn zo wijs! Ze zijn expert in spiegelen! Mini- heksjes, Hihi! We zeggen dit wel eens, maar ondertussen is het volledige waarheid....

Lees meer »

Coaching

Coachen gebeurd eigenlijk altijd tijdens een sensibehandeling. Je loopt tegen "dingen" aan, tegen je blokkades aan.. je wilt graag oplossingen! Met coaching leg ik je alles uit wat jij wilt weten.

Lees meer »

Valkuilen...

We hebben allemaal onze valkuilen, valkuilen zijn tegelijkertijd echt heel goed! Want daar kun je in oplossingen zoeken en groeien! Net als patronen en overtuigingen... En alles op te lossen is eigenlijk een illusie, want je word altijd getriggerd, ook al heb je oude stukken opgelost..

Lees meer »