Wat is Transformational Cupping

 

Transformational cupping is een super techniek waar je terug gaat naar de balans in jezelf. Het is een snel, efficiënt en resultaatgerichte behandeling waar je oud vet, verklevingen, afvalstoffen, ziektes, oud zeer, kwaaltjes, klachten, trauma's en cellulitis laat verdwijnen.

Wat is Cupping? 

Bij cupping wordt er gewerkt met glazen bollen, met een pompje, die de huid vacuüm zuigen. Deze techniek wordt al eeuwenlang gebruikt om gifstoffen uit het lichaam af te voeren. Er bestaan verschillende methodes om te cuppen.

De methode Transformational Cupping is door Kim Cupping ontwikkelt, waarbij zij de cupping combineert met diverse technieken en een holistische kijk. Denk hierbij aan:

 • Voeding als medicijn;
 • Manuele therapie;
 • Psychologie;
 • Oosterse geneeskunde;
  – het ‘schooncuppen’ van de meridianen;
  – de vijf elementenleer;
 • Natuurgeneeskunde;
 • Detoxspecialisatie;
 • Het werken met de organen;
 • Energetisch behandelen.

Wat is een transformational Cupping? 

Transformational Cupping is cupping volgens de ‘Kim Cupping Methode’. Deze vorm is intensiever en diepgaander dan gewone cupping en daardoor is het effectiever.

Tijdens een cupping massage komen verklevingen, blokkades, afvalstoffen, trauma, ziekten, oud zeer, klachten, kwalen, bindweefsellagen, ophopingen van vet en spierknopen los. Er komt zuurstofrijk bloed, de boel gaat weer stromen en alle afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Je krijgt en voelt letterlijk weer ruimte in je hoofd en in je lijf. Je voelt je lichter en energieker. Frisser en helderder. Bewuster, meer intuïtief,  minder verstoring en dichter bij jezelf.

Het leven wordt echt weer leuker dankzij Transformational Cupping. En het enige wat jij hoeft te doen is op de tafel te liggen en als je wilt wat kleine aanpassingen in je voeding te doen (maar alleen wat bij jou past). Hoe fijn is dat?
Zoals gezegd is dit anders dan normale cupping, omdat het een speciale techniek betreft, gericht op het duidelijk leren voelen van de blokkades (manuele therapie) met de Oosterse en Chinese geneeskunde en een stukje Hawaïaans, waarbij natuurlijke voeding dient als medicijn en geneeskunde “new style” als achtergrond. “New style” kun je zien als deze “detox” combinatie.

De juiste voeding

Het doel van cupping is om afvalstoffen die zich hebben opgehoopt te verwijderen, waardoor slijm en verklevingen loskomen en alles weer in harmonie kan stromen.

Voeding speelt uiteraard een zeer belangrijke rol. Je kunt de afvalstoffen wel verwijderen met cupping, maar wanneer je daarna weer ongezond gaat eten, kunnen klachten terugkeren.

Orthomoleculair therapeuten onderstrepen al jaren het belang van de juiste voeding. Omdat de juiste voeding per persoon verschilt, passen we alles per persoon aan. We staan er niet bij stil, maar ons eet patroon is ons aangeleerd. We eten wat ons is geleerd. Zuivel is bijvoorbeeld een belangrijke bouwstof.. word er gezegd... Maar wist je dat Zuivel Cellulite veroorzaakt? En ook ontstekingen in ons lichaam?

Afvoeren van afvalstoffen

Helaas eten we niet meer puur natuur en hebben we te maken met luchtvervuiling, (oude) medicatie, vaccinatie, stress op alle niveaus, E-nummers, verzorgingsproducten, 5-G en andere stralingen, schoonmaakmiddelen etc. die ons lichaam opslaat als afvalstoffen. Met Transformational Cupping kan dit worden afgevoerd. Belangrijk is dat we hierbij de organen gaan ondersteunen.

Cupping is zowel lichamelijk als fysiek inzetbaar

Bij psychisch/emotioneel kun je denken aan alle oude “shit” die eindelijk losgelaten mag worden. Verwerking van oude patronen, gevoelens en/of gedachten die je van anderen (bijvoorbeeld van je ouders) hebt overgenomen, trauma’s etc.

Het is pas wetenschappelijk bewezen dat onze cellen ook emoties opslaan. En zo kan dat vallen met de fiets nog jaren lang in het geheugen zitten in de cellen rondom de knieën. Hoe fijn dat dit hiermee los kan komen en gewoon vanzelf afvoert wordt zodat jij je ineens veel “lichter” gaat voelen. Je hebt letterlijk en figuurlijk oude bagage losgelaten.

Resultaten

De resultaten zijn ongekend. Wanneer afvalstoffen verwijderd worden, kan het lichaam weer herstellen en het zelf genezend vermogen optimaal worden geactiveerd. Wat de klachten ook zijn, denk aan Transformational Cupping.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig? 

Dat ligt helemaal bij jou! Elke behandeling heeft resultaat, op welk deel jij graag wilt loslaten! 

Maar cuppen doet toch zo'n pijn?

Nou dat kan..  maar eigenlijk alleen waar de ontstekingswaarden hoog zijn of je bindweefsel erg gevoelig is. Daar waar je dus juist graag wilt loslaten en oplossen van de afvalstoffen. De behandeling doen we samen en blijven we praten en jou pijn gaan we managen zodat jij zo weinig mogelijk pijn ervaart.  Maar hiernaast gaan we ook kijken met voeding wat je eet en waar deze ontstekingswaarden vandaan komen. Uiteindelijk willen we dus de oplossing gaan toevoegen zodat de afvalstoffen niet opnieuw opgehoopt worden.

Maar dat weet ik niet of ik dat durf? 

Is wel een van de eerste reacties die ik krijg als we uitleggen wat Transformational Cupping is. Natuurlijk gaat je ego hier iets van vinden en schiet er angst omhoog! Want durven doen we allemaal! Alleen remmen we ons zelf vaak af... Maar weet dat we samen op ons tempo en manier vinden om jou van je afvalstoffen af te helpen! Geef je "angst" gerust van te voren bij het maken van de afspraak aan, dan zorgen we voor een ruime tijd om jou te laten ontspannen! 

Wist je dat.....

Knieklachten, heup,  rug uit je stuitje komen? Dat er rondom je stuitje onwijs veel afvalstoffen gaan zitten? Je stuitje ook je aardingspunt is waar je veiligheid en geborgenheid zitten? En je dus met opruimen van deze afvalstoffen veel angst en ongemakken kunt weghalen?

Maar ook al enorm fijne resultaten zijn behaald met zwanger raken? Door er veel afvalstoffen onder in ons buik zitten, is de doorbloeding daar nagenoeg minimaal.. De baarmoeder is daarbij koud...en je kunt je voorstellen dat daar dan geen mogelijkheden gaan zijn....

Transformational                            Cupping

Duur

30/60/90 minuten

Investering in jezelf

30 min: 35 euro

60 min: 55 euro

75 min: 67.50 euro

90 min: 80 euro

 

 

Graag deel ik hieronder ook een hele lijst waar je Transformational Cupping voor in kunt zetten!

Echt zo transformerend en nog beter:  Jezelf weer VOEDEN in plaats van VULLEN!

Dus bewust je lichaam krachtig maken, dat wat we allemaal graag wensen! 

Wist je dat Transformational Cupping ook kan helpen bij het verminderen van:

Allergieën, Angsten, Artritis, Autisme, Benauwdheid, Besluiteloosheid, Bloedarmoede, Concentratieproblemen, Cravings, Depressie, Diabetes, Frustratie, Gewicht verliezen, Gewrichtspijnen, Hoge bloeddruk en Lage bloeddruk, Huidproblemen, Het altijd te koud of te warm hebben, Libidoproblemen, Lipoedeem, Trauma’s, Menstruatieklachten, Niet dienende Patronen, Onrust, Onzekerheid, Oorsuizen (Tinitis), Pijnen en stijfheid in het lichaam, Schimmelinfecties, Spanning, Vermoeidheid en overmatig Zweten.

En... Wist je dat: 

Transformational Cupping:

 • Verlichting kan geven bij fibromyalgie?
 • Technieken heeft voor het genezen van een hielspoor?
 • Kan helpen tegen eetstoornissen?
 • Verslavingen kan reduceren? En zelfs kan stoppen?
 • Helpt bij hoofdpijnen en migraines te verminderen EN te stoppen?
 • Al prachtige resultaten heeft geboekt bij spierziekten en bindweefselziekten?
 • Niet alleen cupt? Maar ook masseert en voeding meeneemt in jou proces? 
 • Een community heeft voor ons therapeuten waar wij iedere klacht/kwaal/aandoening kunnen bespreken en zo eigenlijk vrijwel altijd mogelijkheden hebben tot verlichting en vaak ook oplossingen kunnen bieden?
 • Werkt bij onrustige benen?
 • Ook helpt bij darmproblemen?
 • En ja nog veeeeeeel meer...! Kom gerust met JOUW klacht! 

 

                                 Blijf niet lopen met klachten! 

Ook al heeft misschien een andere therapeut gezegd dat je er nooit meer vanaf kan komen. 

 

Wil je de afvalstoffen in je lichaam opruimen en weer terug naar:

 • Balans 
 • Een opgeruimd hoofd
 • Soepeler in je lichaam
 • Geen rugpijn, zware benen, pijnlijke knieën
 • Lekker in je vel
 • Trauma's oplossen
 • Er weer jonger uitzien (ja! We doen ook gezichtsbehandelingen!)
 • Je organen beter laten werken
 • Beter met je prikkels om gaan
 • Zenuwstelsel laten ontspannen
 • .......

                  Voel je dan heel erg welkom bij mij! Dan gaan we samen aan de slag!

                                        Want elke klacht heeft een oorzaak!!!

 

De cupping word uiteraard gecombineerd met al mijn andere technieken als dit nodig is! Samen op zoek! Samen kijken wat het "probleem" is!