Coaching

Gepubliceerd op 27 augustus 2022 om 20:00

Coachen gebeurd eigenlijk altijd tijdens een sensibehandeling. Je loopt tegen "dingen" aan, tegen je blokkades aan.. je wilt graag oplossingen! Met coaching leg ik je alles uit wat jij wilt weten.

 

 

Omdat in de praktijk is gebleken dat een behandeling erbij gewoon zoveel effectiever is, breng ik alles samen in een Sensitherapie behandeling.

Los daarvan, kun je in coaching gesprekken heel veel bespreken, uitleggen en verhelderen. Wat is hoog gevoeligheid nu, wat zegt het, wat doet het en hoe reageer je erop. Er zijn op internet diverse "testen" te doen of je hoog gevoelig bent en er is veel te lezen over nieuwetijdskinderen en hoog gevoeligheid. In coaching gesprekken gaan we op persoonlijk vlak verder. Wat zegt het voor jou en in jou situatie. En dan maakt het niet uit of je nog in de buik bij mama zit, een baby bent, kind, puber of volwassen. Persoonlijk en diepgaand voor jou.

Naast coaching op hoog gevoeligheid, ga ik ook in op ons chakra systeem. Ons chakra systeem is voor velen helaas nog onbekend, maar zo enorm belangrijk. Hierin zit je basisveiligheid, emoties, vertrouwen, keuzes, liefde voor jezelf, durven uiten en voelen. Als je de leer van de chakra's weet dan vallen er enorm veel puzzelstukjes op hun plaats. Bespreken van de chakra's kan in coaching maar op verzoek ook in een 8 weekse cursus vorm: Kom bewust bij jezelf. Je leert hier je zelf heel goed bij kennen, terug naar je eigen basis te gaan en ook de spiegels te zien die je worden voorgehouden.

 

https://www.kombewustinverbinding.nl/sensi-therapie-en-mogelijkheden/coaching


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.