Bewust-Zijn!              Dé "cursus" voor ontwikkeling van jezelf én je kinderen

- Wil je jezelf meer leren begrijpen?

- Begrijpen waarom de dingen elke keer weer gebeuren?

- Wil je begrijpen hoe je beter met je emoties kunt omgaan?

- Wil je begrijpen waarom je moeilijk kunt loslaten?

- Ben je nieuwsgierig naar groeiprocessen van je lichaam die al starten als je nog in de buik van je moeder zit?

- Voel je je (wel eens) onveilig, moeilijk voor jezelf opkomen, je grenzen stellen of je eigen pad te gaan en beslissingen maken?

- Wil je  je kinderen goed begeleiden vanuit de basis van veiligheid en emoties?

- Wil je je fysieke lichaam beter leren begrijpen en zelf te herstellen?

- Vind je het moeilijk om te praten? Ben jij de binnenvetter?

- Zet je liever een ander voorop dan jezelf?

 

Dan zijn deze 7 bijeenkomsten van 1,5 uur echt een aanrader!

 

Ik wil jullie heel graag meenemen naar jezelf in de bijeenkomsten van  Bewust - Zijn. Op zoek naar weer bewustwording in jezelf, in je lichaam en vooral met je lichaam. Want want gebeurd er eigenlijk allemaal? Het is geen cursus, maar een  7-tal momenten met elkaar in een fijne groep. Want om jezelf te ontdekken heb je geen cursus nodig maar alleen inzichten en handvatten zodat alle kennis in jou zelf om hoog kan komen. 

 

We zijn allemaal mens. We hebben onze fysieke laag die we continue voelen. Ons lichaam. Hebben we problemen met ons lichaam, zit er altijd een probleem achter. Dit probleem kan voortkomen uit emotionele stukken en/of mentale stukken. Hebben we vroeger iets meegemaakt wat niet fijn was, hebben we daar een overleving mechanisme op "aan" gezet. Hierop hebben we met ons mentale stelsel, ons hoofd, weer overtuigingen op gemaakt. Overtuigingen die gedachten zijn geworden en welke we niet eens meer opmerken, maar een onderdeel zijn van ons dagelijkse leven. Een heel interessant stuk, als je deze voor jezelf gaat begrijpen, je heel veel kunt oplossen en je eigen bewust - zijn weer kunt omarmen. Want dat is kort benoemd ook nog een laag van jou "mens" zijn.

Als we nog in de buik zitten bij onze moeders zijn we al bezig met het ontwikkelen van deze lagen. Aan deze lagen zit ons energetisch systeem aan vast. Zo ontwikkel je in de baarmoeder al je eerste chakra. Ook wel een een energiewiel genoemd. Deze eerste chakra is erg belangrijk voor je basis, je veiligheid, je geborgenheid. Word deze door gebeurtenissen in je eerste jaren, angsten van de moeder in de zwangerschap, slechte bevalling niet goed ontwikkeld ga je hier "problemen" op ondervinden. Je voelt je niet veilig, je word angstig, komt controle om de hoek kijken.. een paar voorbeelden.

Na de eerste komt de tweede chakra.. Deze bevat je emoties, gevoel, creatie, geld, seksualiteit.. Voel jij je vanuit je eerste basis niet veilig, voel je je ook niet veilig genoeg om je emoties er te laten zijn. Je gaat het opkroppen en je neemt je eerste onbewuste stappen om uit je gevoel te gaan.

De derde chakra is je zonnevlecht, je krachtcentrum. Je raad het al.. voel je je niet veilig, kun je niet je emoties vrij laten stromen.. ga je niet in je kracht komen te staan... en trek je je terug. Ervaar je geen zelfvertrouwen en kun je moeilijk keuzes maken.

Zo hebben we nog een vierde welke staat voor zelfliefde, vijfde voor communicatie, zesde voor het zien en zevende is je bewustzijn. Er zijn er daarnaast nog veel meer, maar voor nu in je aardse leven zijn deze het belangrijkste.

 

Zijn deze niet in balans ervaar je hiervan hinder in je dagelijkse leven. Angsten maken overtuigingen en overtuigingen maken dat je in tekorten denkt, maar ook dat je jezelf een stuk van je eigen leven aan flow en Joy niet geeft.

In de 7 bijeenkomsten Bewust - Zijn, neem ik je mee in de reis van de chakra's. We starten weer in de buik, weer helemaal opnieuw. We gaan samen op zoek naar jou blokkades daarin en we gaan deze helder maken en in het dagelijkse leven toepassen zodat jij opnieuw groeit en jou rechten van veiligheid, voelen, handelen, liefhebben, uiten, zien en bewustzijn weer kunt pakken. Zonder blokkades maar met mooie groeiprocessen. Ik begeleid je met uitleg en coaching en we sluiten het elke keer af met een chakra weekkaart. Ook hebben we voor deze weken een WhatsApp groep waar je alles in kwijt kunt met elkaar.

 

Je gaat hiermee je eigen leven laten groeien, helen en ook het leven van je kinderen en gezin. Want het werkt allemaal op elkaar door. De kennis die je opdoet, draag je ook weer bewust met woorden en onbewust in de energie aan je kinderen door.

 

Een win-win! 

 

 

Duur

7 keer komen we samen, en de duur is 1,5 uur per keer.

 

Investering in jezelf

250 euro

 

Overige

Neem je je eigen schrijfboekje mee?

 

Heb je belang? Laat het aan me weten, er start een nieuwe groep bij minimaal 3 aanmeldingen.