Wat is een afstemming/reading?

Afstemmen is niets anders dan op afstand contact leggen met jou en je kinderen.

Bij een afstemming, ook wel reading, werk je op energetisch niveau en ga je in gesprek. Tijdens het gesprek leg je problemen open en komen er inzichten in hoe je deze kunt oplossen. Een afstemming kan over allerlei levensvragen gaan. Over specifieke problemen of klachten van emotionele, mentale of fysieke aard. Ik tune in op het probleem wat er op dat moment speelt en wat er gezien wil worden.

Ook kunnen er in de afstemming overleden mensen naar voren komen of welke nog in de buurt zijn en voor onrust en angst kunnen zorgen .

Tijdens een afstemming maak ik contact met je ziel. Noem het ook je onderbewuste of onderliggende laag in jou. We gaan in de energie met elkaar in gesprek, in afstemming op een dezelfde frequentie.  Ik neem de tijd om naar jou te luisteren en jij hebt de mogelijkheid om samen met mij te sparren en oplossingen aan te dragen voor de problemen die er spelen.

 

Hoe gaat het in zijn werk

Het is een groot voordeel dat je niet naar de praktijk hoeft te komen en zeker voor kinderen ideaal. Want voor kinderen naar een therapeut gaan is heel erg spannend. Vanuit hun vertrouwde omgeving stem ik mij af op een willekeurige tijd die mij past. 

 

Hoe ziet het eruit, wat kun je verwachten

Voor kinderen en baby's is afstemmen een fantastische methode om hun stem aan jullie als ouders kenbaar te maken. Ze geven zo aan wat er speelt en daar kun je als ouder op verder gaan. Ook voor jezelf is het fijn om te weten waar bepaalde klachten voor jou vandaan komen.

Het is ook te gebruiken als je een kinderwens hebt of een vervelende geboorte.

Maar hou er ook rekening mee dat het confronterend kan zijn. In het contact van ziel tot ziel spreken we over pure contact. Alles wat er opgeschreven word is zonder masker of verbloemd in mooie woorden. Maar verpakt als eerlijkheid en handvatten waar jij iets aan hebt en mee aan de slag kunt gaan. Soms is het even slikken of is het lastig om het in een keer vatten. 

 

"Spot on! Heel bijzonder wat er allemaal beschreven is. Het geeft stof tot

nadenken maar ook een impuls om weer meer te voelen. Tnx!"

 

Kosten en informatie om aan te vragen

Ik ben gediplomeerd luisterkindwerker en HSP kinder medium. Ik heb tijdens deze opleidingen mijn eigen methode in ontdekt en gecreëerd om zo snel tot de kern van het probleem te komen. Ik geef dus geen lange afstemmingsbrieven maar kort en To The Point readingen. Ik gebruik hier naast afstemming ook kaarten, energetische healing en sensitherapie metingen/behandelingen. Dit doe ik op gevoel. Het doel is om het probleem helder te krijgen, op te lossen en te ondersteunen voor jullie als ouders of jezelf!

 

 

Je kunt via het contact formulier met mij in contact komen als ik "even" met jullie mee mag kijken voor jullie kind, of voor jezelf. 

 Contactformulier voor een afstemming en vraag

 

Je kunt een aanvraag doen voor jezelf en/of je kind onder de 10 jaar. Kinderen boven de 10 jaar dienen zelf toestemming te geven.

Mocht je extra informatie met mij willen delen wat je denkt dat van belang is.

Graag een foto waar je alleen op staat.

Afstemming

Duur

Ik luister op mijn eigen gekozen moment naar jou of je kind. Hiervoor neem ik alle tijd.

Investering in jezelf

Dit is afhankelijk van de tijd ik er mee bezig ben geweest. Dit bespreken we vooraf samen in combi met het probleem welke er speelt.

De kosten zijn sowieso €55 per uur.