Webshop

Gepubliceerd op 8 september 2022 om 11:18

In de praktijk van Kom bewust in verbinding staat weer in balans komen centraal. Door middel van diverse behandeltechnieken, coaching, voedings- en vitamines en mineralen adviezen. Terug naar jou basis en los komen van wat niet meer nodig is. In ons dagelijkse leven pakken we veel stoffen op die ons ook weer behoorlijk uit balans kunnen brengen. Natuurlijk weten we allemaal dat suiker, alcohol en andere producten niet de juiste dingen bijdragen aan ons lichaam.  Denk hierbij ook aan drukke periodes aan prikkels en stress wat gewoon allemaal in ons leven zit. 

Ik vind het heel fijn om jou ook  te informeren over hoe je je leven kunt balanceren door ook belangrijke dingen weg te laten of juist toe te voegen.  

In de webshop heb ik gekozen om bepaalde specifieke producten aan je aan te bieden. Denk hierbij aan fijne oliën voor jong en oud, een cadeau die je aan iemand kan weggeven die je balans of een ontspannend moment gunt, maar ook ondersteunende middelen wat betreft menstruatie. In alle wegwerpproducten zit zo onwijs veel "troep"! Om onze meiden die nu net ongesteld worden, gelijk bewust te mogen maken van wat er in zit, maar ook voor later in de portemonnee, zijn er menstruatie cups en onderbroekjes toegevoegd. 

 

Ik nodig je van harte uit om eens een kijk te nemen. Stel gerust je vragen en wil je het proberen laat het me gerust weten. 

 

Ben je er al uit? Je kunt ook gemakkelijk bestellen in de webshop en ik stuur het naar je op of je kunt het op afspraak bij me ophalen in Wedde.

 

Mag ik je verwelkomen in de Webshop  voor nieuwe inzichten en inspiratie? 

 

Lieve Groet,

 

Anneloes
« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.