Valkuilen...

Gepubliceerd op 25 augustus 2022 om 20:00

We hebben allemaal onze valkuilen, valkuilen zijn tegelijkertijd echt heel goed! Want daar kun je in oplossingen zoeken en groeien! Net als patronen en overtuigingen... En alles op te lossen is eigenlijk een illusie, want je word altijd getriggerd, ook al heb je oude stukken opgelost..

Ook ik heb mijn triggers... zeker met mijn praktijk! Vroeger mocht ik niet zijn wie ik was, er was geen kennis in, laat staan ruimte voor. Toch voelde ik me anders dan anders.. en daar heb ik mijn overtuigingen op gemaakt door de gebeurtenissen welke ik moest meemaken. Want kort gezegd: je wilt "overleven" dus je maakt een overlevingstechniek aan.

 

Voor mij was dat vluchten en vechten. Vroeger vluchtte ik weg, lekker verstoppen was de beste optie, ik werd niet gezien dus er kon ook niets gebeuren. Daarop zette ik "controle", want dan had ik alles "in het snotje" en met please gedrag er aan gekoppeld.. overkwam me helemaal niks meer!

Werd me iets "aangedaan", zeker op mijn puber leeftijd... ging ik vaak vechten! Grote mond op of mijn woordje klaar hebben! Ik zorgde er wel voor dat ik niet geraakt kon worden.

Dat ik allang bij mezelf vandaan was, besefte ik me pas toen ik hier over ging lezen en kennis over kreeg.

Túúrlijk maakte ik gelijk grote stappen door het besef, maar de details en finetunen kwamen toch echt de jaren erna door kleine leerproces-jes en grote triggers!

 

Een van mijn lastige stappen is zeker hierin met mijn praktijk. Ik mag zichtbaar zijn, zichtbaar zijn voor wie het nodig heeft. AI! Die komt raak binnen.. want verstoppen kan niet meer! Maar mijn overlevingsmechanisme gaat wel aan! Want wat als mensen me weer raar, stom en anders vinden? "Net als vroeger?"

 

Ik heb geleerd hoe ik op zulke momenten met de triggers om mag gaan! En dat maak ik graag bij jou ook zichtbaar!

 

Een van mijn laatste vele triggers die men mij gaf voor de vakantie:

* Loes, als je zichtbaar wilt worden moet je een doelgroep hebben... (zie mijn hoofd op zo'n moment op onweer gaan)

Ik: doelgroep??

* Ja, want zo word je zichtbaar...

Ik: Al mijn zintuigen gaan aan en staan op scherp! Want wat ik wel geleerd heb de afgelopen jaren is dat we geen doelgroep zijn. We zijn precies goed en precies wie we moeten zijn.

 

Ik beseft me wel door hier op te antwoorden dat ik precies weet waarvoor ik mijn praktijk voor jou openstel:

 

Want wat maakt nou Anneloes? Ik heb geen doelgroep. Ik ben gewoon Loes, De Loes, waar je terecht kunt voor al je klachten, inzicht en hulp in jouw groei, ontwikkeling op holistisch gebied!

 

Ieder kind, jong en oud, man of vrouw is welkom. Want mijn kracht ligt in het helpen en helder maken en wegnemen van klachten.

 

Niet zoals de dokter het doet, maar op de holistisch- Anneloes-wijze.

 

Dus.... voel je meer dan welkom!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.